Expedieri și returnări


Livrarea produselor

Durata livrarii - pe teritoriul Romaniei comenzile sunt livrate in termen de 24 ore - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Exceptiile privind termenele de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Modalitati de livrare

Livrarea va fi facuta la adresa indicata de client- va vom livra produsele la adresa mentionata in comanda. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii fiscale.  

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari startoys.ro, prin e-mail si/sau telefonic.

Costuri de livrare

Bucuresti

Costul transportului (inclusiv ramburs) in Bucuresti este 17 lei (TVA inclus) indiferent de greutate sau volum si este evidentiat separat pe factura fiscala.

In tara

Costul transportului  (inclusiv ramburs) este de 20 Ron (TVA inclus) indiferent de greutate sau volum si este evidentiat separat pe factura fiscala. 

In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Echipa startoys.ro

S.C. National Primex S.R.L.
strada. G-ral Stefan Burileanu nr. 5, Bl. 20A, sc.A, parter, ap.2, sector 1, București
J40/25759/1994

CUI: RO 6641187
Cont: 
RO49 PIRB 2502 7104 4900 1000
Piraeus Bank

office@startoys.ro